今週よりAETの方に来ていただき、英語の授業で活躍していただいています。

生徒のみなさんにメッセージをいただきましたので紹介します。

I am so overwhelmed by the warm smile that I received on my first day here in Daijuni Junior High School.

I will do my best to help all of you to achieve your goals.

Let’s make our English Class easy to learn and enjoyable.

Remember don’t be afraid to make mistakes just be afraid not to learn from it.

Study hard and enjoy your junior high school life.